L’aprenentatge de l’art plàstic: Projecte “Els artistes a les escoles”

Autora: Mila Torres, Directora de l’Escola Onze de Setembre

Captura de pantalla 2015-06-12 a las 20.33.32

L’objectiu principal d’aquest curs és introduir l’aprenentatge de l’art plàstic per mitjà del coneixement d’un artista local el qual ha entrat en contacte directe amb l’escola.

Però no ens hem quedat amb aquest punt sinó que hem pogut apreciar com l’art serveix com a eina motivadora per treballar totes les altres matèries del currículum. Així s’ha establert amb l’artista un vincle de comunicació en tots els nivells: plàstic, de llenguatge, matemàtic, musical, de coneixement del medi, de les TIC i, fins i tot, d’expressió corporal.

El resultat han estat uns alumnes treballant amb ganes i entusiasme, gaudint de l’aprenentatge i comprovant que els continguts que es desprenen d’una obra plàstica són molts i sempre enriquidors. Hem aconseguit fer vibrar als nens amb l’ajuda d’uns artistes, amb la bellesa.Com a cloenda del curs es fa una exposició d’alguns dels treballs que s’han anat realitzat

Els artistes que han format part d’aquest projecte són: Maria Romaní, Jordi Alba, Jaume CIMG_1395ases, Miquel V.Seuba, Jordi Calvis, Samuel Moraño, Carme Miquel i Alex Castro.

Han participat totes les escoles de Sant Quirze del Vallés, l’Institut i l’Escola d’Adults l’Olivera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>